Info

Info:  Groene Ster Open Air vindt plaats op vrijdag 14 juni vanaf 18:00 tot 01:00 in Recreatiegebied de Groene Ster in Leeuwarden. Groene Ster Open Air is 18+ (neem je ID mee)

Timetable: 

20:15 - 21:30 Elske Dewall & Band

22:00 - 23:00 Wulf

23:30 - 01:00 Memphis Maniacs

Roken: Zoals je misschien al weet, is roken in gesloten ruimtes verboden. Een festivaltent of overkapping wordt beschouwd als gesloten ruimtes. In de festivaltenten & onder de overkappingen mag NIET worden gerookt worden, doe je dit toch, dan heb je kans van het terrein gezet te worden.

PIN Automaten: Het is mogelijk om munten te pinnen! Maar je kan natuurlijk ook altijd munten kopen met contant geld!

Kluisjes: Tijdens Groene Ster Open Air zullen er kluisjes aanwezig zijn. In de kluisjes kunnen spullen veilig worden opgeborgen. Dit geschiedt op eigen risico. 

Huisregels: Onze huisregels kun je hier lezen.

Slecht weer? Wij gaan er natuurlijk van uit dat het stralend zomerweer zal zijn. Echter in Nederland weet je het nooit. Mocht het slecht weer worden dan zorgen wij voor een overdekt festival. Bij ons ben je dus altijd droog.

Parkeren: Parkeren kan voor €7,50,- op het parkeerterrein. (dit kan met pin betaald worden)

Wat mag niet mee? Eten en drinken zijn op Groene Ster Open Air aanwezig en mag dus niet zelf mee worden genomen. Zaken als deodorant en zonnebrandcrème mogen enkel mee naar binnen als ze in een originele ongeopende verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen. Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat.

Vragen? Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via onze Facebook page of op deze website.

EVENT INFO

Datum Vrijdag 14 Juni van 18:00 tot 01:00
  Get your tickets